Земи премиум да ги скриеш рекламите
Објави: 6   Посетено од: 39 users
25.04.2013 - 06:34
Ortak çevirilerinin baz?lar?nda ? felan var.Bir de baz? termleri oyunda kullan?ld??? yere göre çevirmek laz?m.('ing' ile biten baz? isimler -yor ekleyerek çevrilmi?)
Edit:Küçük harfle ba?layanlar? neden büyük harfle tekrardan yazd?n?
Вчитување...
Вчитување...
27.04.2013 - 05:46
Yalçın kilitlenmiş çevirileri tekrardan yazıyorsun.Sadece bir boşluk bırakarak onaylanmış çevirileri değiştiriyosun.Ben sıradan ilk 46 sayfayı kiltlemiştim şimdi tekara çamışsın çoğunu. Ne yapmaya çalışıyon anlamadım.Burada çok çevirirsen bir ödülü olmayacak söyleyeyim de yorma kendini.

Edir:Bir de bir sürü yanlış çeviri varken gidip eski çevirilerde yazanları direk yeniden yazmak saçma.Biraz kontrol etsen iyi olur.Oto üretin arasına tire niye koymuyorsun.Türkçede yok diye mi öyle bişey. Nokta koyunca bok gibi duruyor.
Вчитување...
Вчитување...
27.04.2013 - 14:54
Özgür niye uğraşıyorsun amk bunlarla. Adminlere söyle Türkçe çeviriyi kapatsın sadece sen erişim sağla. İlk çeviri yapmaya başladığımızda da aynı şey olmuştu. Yaptığımız çevirileri düzelticem ayağına yerlerini bilmeden yok baş harfi değiştirdiler yok o öyle olmaz dediler. Takmayacaksın kimseyi adminle konuşacaksın direk, kimse erişemesin.
----
.10.

atWar Radio<3

play for fun, just for fun.
Вчитување...
Вчитување...
27.04.2013 - 15:50
Saygıyı hakeden alır. Üslubu düzgün değil diyorsun ama kendi konuşmalarına bakmıyosun. Oto-üretim daha iyi. Bi de sen şunu bilmiyosun aynı cümle birden fazla yerde geçiyor. Sen gidiyosun kendi gördüğünü düzeltiyosun ama asıl en çok karşına çıkacak olan yerdeki göt gibi kalıyor orda. Adam orda uğraşmış uzun cümleleri çevirmiş anlamını çıkarmaya uğraşsın sen gel adamı lekele. Azcık saygılı ol ki bir şey söylemeye yüzün olsun. Hadi bb
----
.10.

atWar Radio<3

Вчитување...
Вчитување...
27.04.2013 - 17:01
1)Kilitledim hepsini şu an dokunmayın.
2)Mod olmasam da aynı şekilde konuşurum.
3)Buraya niye yazdım konu açmışsın bari dolduralım dedim.Belki millet görür çorbada tuzu olsun ister diye.
4)Emre kanka sadece ortaklaşa bir şey yapmaya çalışıyorum yoksa çeviri adminliklerini alırım hiç dokunamazlar.(Modlara verildi bu görev ve kimseye açıklama yapmamız da gerekmez)
Вчитување...
Вчитување...
30.04.2013 - 09:45
Напишано од bargain, 27.04.2013 at 05:46

Ne yapmaya çalışıyon anlamadım.Burada çok çevirirsen bir ödülü olmayacak söyleyeyim de yorma kendini.

Напишано од F.Sultan Mehmet, 27.04.2013 at 15:29

benim ne bi çıkarım ne de bi amacım var bu çeviride.

Напишано од F.Sultan Mehmet, 30.04.2013 at 08:23

418 terms --> 500 PC.. Thanks guys
----
.10.

atWar Radio<3

Вчитување...
Вчитување...
atWar

About Us
Contact

Приватност | Услови за користење | Натписи | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

Приклучете ни се на

Сподели